SZTE Info

Várja a sportbarátokat az SZTE Sportközpont


A Szegedi Tudományegyetem polgárai és vendégei a 2013. október 26-i szombaton ingyen használhatják az SZTE Sportközpont több pályáját is.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


Október 26-án (szombaton) 9 és 17 óra között, a Szegedi Tudományegyetem polgárai és családtagjai, vendégeik díjtalanul használhatják az SZTE Sportközpont Hattyas sori szabadtéri sportpályáit (kosár, streetball, foci, tenisz), kondicionáló termét.


Reggel 9 órától ébresztő zenés tornával indul a nap az "A" sportteremben. A külső pályán 10 órától az airsoftosok, 14 órától a triálosok tartanak foglalkozásokat. A falmászó terem 10 és 12 óra között szakember segítségével használható. A programokba bárki bekapcsolódhat.


Az idei utolsó díjmentes sportszombati nap: 2013. november 30.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *