SZTE Info

Föld Napja az SZTE Füvészkertben

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje a környezetvédelem jegyében 2014. április 26-án 10 órától színes programokkal várja a látogatókat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Föld Napjához kapcsolódó program fő célja a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítése, a környezetvédelem fontosságának megismertetése, valamint a Szegedi Környezetgazdálkodási Kft. tevékenységének minél szélesebb körben történő terjesztése. A rendezvényen többek között a környezetvédelemhez kapcsolódó játékos vetélkedőkkel és olyan színes programokkal várják a füvészkertbe kilátogató környezettudatos vendégeket, mint a köztisztasági gépjármű bemutató, kukafestés, ökolabirintus, kézműves foglalkozások, arcfestés és állatsimogatás.

A rendezvény 18 éven aluliaknak diákigazolvány felmutatásával ingyenes, felnőtteknek 600 forint.

További információ: SZTE Füvészkert

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *