SZTE Info

Jótékonysági estet rendeznek a GEMMA javára

2014. április 26-án 19 órakor folytatódik a „Napfényes gyermekarcok” koncertsorozat a Szegedi Nemzeti Színházban. A szombat esti programon a különleges zenei élményen túl a jótékonyság is szerepet kap.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A jótékonysági est fővédnöke Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora, háziasszonya Vajda Júlia operaénekes. Mások mellett fellépnek a Szegedi Vox Nova Kórus, az Universitas Szimfonikus Zenekar, a Szeged Táncegyüttes, a Vaszy Kórus és a GEMMA énekkar. Az est bevételét a GEMMA Szociális Szolgáltató Központ és Fejlesztő Iskola javára ajánlják fel. Jegyek 1000, 1500, illetve 2000 forintért a színház jegypénztárában, valamint a jegy.hu-n vásárolhatóak.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *