SZTE Info

Már csak néhány napig lehet jelentkezni az SZTE Tehetségpont ösztöndíj felhívásaira

2014. április 10-én 12 óráig várja a Szegedi Tudományegyetem tehetséggondozó szervezete az egyetemi hallgatók jelentkezését az Egyetemi Sajtóért Pro Talentis ösztöndíjra és a nagyvállalatokkal közösen meghirdetett ösztöndíjprogramjára.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Médiacentrum és a Pro Talentis Universitatis Alapítvány 2014-ben is pályázatot hirdetett az SZTE Egyetemi Sajtóért Pro Talentis ösztöndíj elnyerésére. A tehetséggondozó szervezet a Contitech Rubber Industrial Kft.-vel, a DIPOL Csoporttal, az Euromenedzser vállalattal, az OTP Travel Zrt.- vel, a Pick Szeged és a Sole MiZo nagyvállalatokkal együttműködve Pro Talentis vállalati ösztöndíjakat hirdetett a legtehetségesebb egyetemi hallgatók támogatására.

 

 A pályázatok benyújtási határideje: 2014. április 10. 12 óra.

 

Az ösztöndíjakról további információ és a részletes pályázati felhívás az SZTE Tehetségpont oldalán érhető el.

Egyetemi Sajtóért Pro Talentis Ösztöndíj

Vállalati ösztöndíjak

 

Korábban írtuk:

Számos ösztöndíj az SZTE Tehetségpontnál

Új ösztöndíjakkal támogatja a hallgatókat az SZTE Tehetségpont

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *