SZTE Info

Nyitott fotószalon és műterem a Reökben

Ingyenes programot kínál a Reök-palota az Egyetemi Tavasz programsorozatában: 2014. április 12-én fotográfiai nappal és festészeti finissage-zsal várják az érdeklődőket. Dusha Béla fotóművész egész napos programmal készül a fényképezés szerelmeseinek. Árnyas Koppány festőművész kollégáival az elmúlt hét munkafolyamatát összegzi a nyitott műteremben.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

fotoszalon_es_muterem_a_Reokben11 órától „Fotózás az ezredfordulón: A popkultúra fotótermékeitől a művészi alkotásig” címmel izgalmas előadáson vehetnek részt az érdeklődők. Napközben a Zöld Szalonban kialakított fotóműteremben, illetve a palota több helyszínén is fényképezkedhetnek, kipróbálhatják saját tehetségüket, szakmai titkokat és tanácsokat leshetnek el a látogatók.

A nap végén két meglepetéssel is készülnek Dusha Béla és tanítványai: 16 órakor csoportképet készítenek a résztvevőkről, 17 órakor pedig ajándékot sorsolnak ki.

Árnyas Koppány festőművész nyitott műtermében egy hete indult el az a workshop, melyen vendégalkotók, a Random csoport és a Hermész Szegedi Alkotók Köre vesznek részt. Most szombaton, 17 órától finissage keretében foglalják össze a művészek a záruló workshop eredményeit.

 

SZTEinfoCikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *