SZTE Info

XIII. Wellmann Nemzetközi Tudományos Konferencia a Mezőgazdasági Karon

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara nemzetközi konferenciát szervez 2014. április 24-én Mezőgazdaság és vidékfejlesztés: Új kihívások 2014-től címmel. Az angol nyelvű konferencia főbb témái: mezőgazdaság, élelmiszeripar, erdészet és vadgazdálkodás, innováció, környezetvédelem, fenntarthatóság, agrárgazdaság, valamint a vidékfejlesztés és falusi turizmus.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara 2014. április 24-én rendezi meg a XIII. Wellmann Nemzetközi Tudományos Konferenciát a temesvári Bánát Agrártudományi és Állatorvosi Egyetem, valamint a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Területi Bizottság közreműködésével az SZTE Mezőgazdasági Karán (Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.)


A konferencia hivatalos nyelve az angol.


A szakmai rendezvényen számos kutatási területet érintenek, szó lesz a mezőgazdasági termelésről, az élelmiszeripar és az élelmiszer-biztonság kérdéseiről, az erdészetről és vadgazdálkodásról, a mezőgazdaságot érintő innovációs lehetőségekről, a környezetvédelemről, a fenntartható fejlődésről, az agrárgazdaságról, valamint a vidékfejlesztésről és falusi turizmusról.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *