SZTE Info

Kódvilág desing pályázat

Design pályázatot hirdet képző- és iparművészek, művészhallgatók, designerek és minden más érdeklődő számára a vonalkódokkal és 2D kódokkal foglalkozó hazai szabványszervezet, a GS1 Magyarország. A felhíváshoz a vidéki, művészképzéssel foglalkozó közép- és felsőoktatási intézmények is csatlakoztak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A fennállásának 30. évfordulóját ünneplő nonprofit szervezet célja, hogy kreatív műalkotásokon keresztül mutassa be a vonalkód és 2D kód technológiát, ami nemcsak az üzleti életben, de a mindennapokban is egyre fontosabb szerepet kap. Ezért hirdetnek design pályázatot, amelyen bárki indulhat, aki elmúlt 16 éves, és akit megihlet az azonosítási kódok csíkos és kockás világa, és úgy érzi, ezt kellő kreativitással meg is tudja jeleníteni egy alkotásban, legyen az festmény, grafika, szobor, használati tárgy, ruha, fotó vagy akár videófilm.

A pályázóknak a kodvilag.hu weboldalon kell regisztrálniuk, részletes információkat is itt találnak.

A pályázat beadásának határideje 2014. szeptember 30-a, a pályázatra beérkezett alkotásokat a szakma és a szélesebb közönség egyaránt zsűrizi.

A pályázat legjobbjait értékes nyereményekkel jutalmazzák, a fődíj 160 000 forint, a második helyezett 80 000, a harmadik 40 000 forintos pénzjutalomban részesül. A közönségdíjas alkotás készítője tabletet, illetve más mobileszközt kap.

A pályázat színvonalát országos művészeti összefogás szavatolja, melyben felkérést kaptak a csatlakozásra az ország jelentős művészeti oktatási intézményei.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *