Bezár

Hírarchívum

evnyito_kiemelt04

Meghívó a Szegedi Tudományegyetem tanévnyitó ünnepségére

Meghívó a Szegedi Tudományegyetem tanévnyitó ünnepségére

2014. augusztus 08.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Szenátusa a 2014/2015. tanévét megnyitó ünnepi ülését 2014. augusztus 30-án tartja az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem életében a tanévnyitó ünnepség különös jelentőségű, hiszen ekkor hangzanak el a hazai felsőoktatás és az SZTE előtt álló szemeszterek, vizsgaidőszakok főbb célkitűzései, itt találkoznak először leendő professzoraikkal, oktatóikkal az elsőéves hallgatók, s az eskütétellel itt válnak a Szegedi Tudományegyetem polgáraivá.

A Szegedi Tudományegyetem tanévnyitó ünnepi szenátusi ülését 2014. augusztus 30-án (szombaton) 10 órától az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK) Kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10.) tartja.

Az SZTE tanévnyitó szentáusülésén köszöntőt mondanak: Szabó Gábor akadémikus, az SZTE rektora, valamint a díszvendégek. Az SZTE tanévnyitó ünnepségét várhatóan megtiszteli jelenlétével Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár, valamint Botka László, Szeged polgármestere.

Az SZTE tanévnyitó ünnepségén megjelennek a Szenátus és a professzori kar tagjai. Az SZTE elsőéves hallgatói számára a tanévnyitón való részvétel regisztrációköteles. Regisztrálni az alábbi linken lehetséges:

Regisztráció a 2014/2015-ös tanév tanévnyitó ünnepségére

Az SZTE tanévnyitó ünnepségére szeretettel várják az egyetem polgárait, az érdeklődőket.

Az SZTE tanévnyitó ünnepségére szóló Meghívó itt elérhető

Meghivo_kesz


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek