Bezár

Hírarchívum

Felvételi tájékoztató az SZTE kari nyílt napjain

Felvételi tájékoztató az SZTE kari nyílt napjain

2014. december 03.
3 perc

A Szegedi Tudományegyetem a továbbtanulás előtt álló diákokat össz-egyetemi és kari nyílt napokon is segíti a felvételivel kapcsolatos tájékozódásban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem leendő hallgatói, vagyis a középiskolások, továbbá a szüleik és tanáraik a tizenkét kar nyílt napjain ismerhetik meg az adott egység képzési kínálatát, az ott folyó szakmai munkát.

Az SZTE TERMÉSZETTUDOMÁNYI ÉS INFORMATIKAI KAR 2014. december 5-én (pénteken) délelőtt 10 órától délután kettőig várja az érdeklődőket az SZTE József Attila Tanulmány i és Információs Központjában (Szeged, Ady tér 10.). A rendezvényen a természettudományos, informatikai és műszaki érdeklődésű diákok első kézből kaphatnak általános és szakterületi tájékoztatást. Az SZTE TTIK kari honlapján is részletesen ismertetett program szerint látványos eszköz- és kísérleti bemutatók, valamint intézmény- és laborlátogatási lehetőségek is várják az érdeklődőket.

A részletek itt.


*


Az SZTE ÁLTALÁNOS ORVOSTUDOMÁNYI KAR 2014. december 6-án (szombaton) 11 órától tartja nyílt napját a Szent-Györgyi Albert Oktatási Központ Ivánovics György termében (Szeged, Dóm tér 13.).


*


Az SZTE GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR nyílt napját 2014. december 8-án (hétfőn) rendezik meg az SZTE GTK épületében (Szeged, Kálvária sugárút 1. ). A program délelőtt 9 órakor kezdődik.


*


Az SZTE BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR két nyílt napot is tart, az elsőt 2014. december 8-án (hétfőn) délelőtt 10 órától. Az érdeklődőket az Egyetem utca 2. szám alatti épületben várják, a 2. emeleten, a BTK Auditórium Maximumban. A második nyílt nap ugyanitt lesz, de már jövőre: 2015. január 31-én, szombaton délelőtt 10 órától.


*


Az SZTE MÉRNÖKI KAR három nyílt napot tart, az elsőt 2014. december 11-én (csütörtökön) délután 3 órától a Szeged, Mars tér 7. szám alatt, az I. előadóteremben. Ez a helyszíne a másik két nyílt napnak is 2015. január 13-án (kedden) délelőtt 10 órától, valamint 2015. január 24-én (szombaton) délelőtt 10 órától. A nyílt napon bemutatják a szakokat alap és mester képzésen is, és tájékoztatót tartanak az újonnan induló képzésekről: mechatronikai mérnök (BSc) és élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnök (MSc).

 

A program a kar internetes oldalán olvasható.

 

*


Az SZTE ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR 2015. január 8-án (csütörtökön) rendezi meg nyílt napját a Szeged, Tisza Lajos körút 54. szám alatti épületben. A program: olvasható a kar honlapján.


*


Az SZTE MEZŐGAZDASÁGI KAR két, szülői értekezlettel egybekötött nyílt napot is rendez, mindkettőt 2015. januárjában. Az elsőt 2015. január 9-én (pénteken) 11 órától, a másodikat január 30-án (pénteken) 11 órától. A helyszín mindkét esetben Hódmezővásárhely, Andrássy út 15. Az érdeklődők teljes körű felvételi tájékoztatást kaphatnak és megismerhetik a kar képzési kínálatát. Bővebb információ a kar honlapján olvasható.


*


Az SZTE FOGORVOSTUDOMÁNYI KAR nyílt napját 2015. január 10-én (szombaton) délelőtt 10 órától rendezi meg a Tisza Lajos körút 64-66. szám alatt, a II. emeleti tanteremben. A programról: bővebb információ a kar honlapján o olvasható.


*


A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI ÉS SZOCIÁLIS KÉPZÉSI KAR 2015. január 10-én (szombaton) és január 30-án (pénteken) délelőtt 10 órától rendezi meg kari nyílt napjait a Szeged, Temesvári körút 31. szám alatti épületben. Részletes program hamarosan olvasható a kar honlapján.


*


Az SZTE GYÓGYSZERÉSZTUDOMÁNYI KAR nyílt napját 2015. január 25-én (vasárnap) rendezik meg 10 és 12 óra között Szegeden, az Eötvös utca 6. szám alatt.


***


A kari nyílt napokat követően a SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM összegyetemi nyílt napra és szülői értekezletre várja 2015. február 7-én (szombaton) délelőtt az érdeklődőket az SZTE úgynevezett központi épületébe (Szeged, Dugonics tér 13.).

 

SZTE-Info

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek