Bezár

Hírarchívum

Karácsonyi Kísérletek 2014: koncert kis és nagy diákoknak

Karácsonyi Kísérletek 2014: koncert kis és nagy diákoknak

2014. december 10.
1 perc

Fénnyel és színekkel bemutatott kísérletek, felhőtlen szórakozás és játszva tanulás várja az érdeklődőket 2014. december 17-én az SZTE TTIK Budó Ágoston előadótermében a Karácsonyi kísérletek elnevezésű programon.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Szabó Gábor fizikus professzor, akadémikus, a Szegedi Tudományegyetem rektora, Szélpál Szilveszter fizikus, fizikatanár és operaénekes, továbbá Nagy Anett fizikatanár, Ignácz Ferenc fizikus és Árus Dávid vegyész mutatja be a fizika és a kémia csodáit, gondoskodik a jó hangulatról az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar karácsonyi kísérletek programján. A fénnyel és színekkel bemutatott kísérletek mellett művészeti élményre is számíthatnak az érdeklődők 2014. december 17-én (szerdán) 16 órakor az SZTE TTIK Budó Ágoston termében (Szeged, Dóm tér 9., I. emelet).

Az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Csongrád Megyei Csoportja, valamint az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar Fizikus és Kémiai Tanszékcsoportjai szép hagyományú rendezvénye a Karácsonyi kísérletek című, ünnepi hangulatú ismeretterjesztő program.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek