SZTE Info

Kosárlabda: paksi vendégjáték előtt a Szedeák

Az éllovas paksi Atomerőmű otthonába látogat a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata az NB I következő fordulójában.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Nikola Lazic tanítványai a kéthetes szünetet kemény edzésekkel töltötték, s igyekeztek minél jobban összeszokni új trénerükkel. A Falco elleni diadal után bizakodva várják az összecsapást, bár tudják, hogy nem ők a mérkőzés esélyesei. A másik oldalon az Atom játékosait fűti a bizonyítási vágy a csalódást keltő magyarkupa-szereplés után. A két győzelemre éhes együttes párharca 2014. február 15-én, szombaton 18 órakor kezdődik az ASE csarnokában.


Forrás: SZEGEDma.hu
SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 19.

Kiemelt_rektori

Napjainkban a nemzetköziesítés a felsőoktatási fokozatváltás központi eleme. Ez az átfogó program a Szegedi Tudományegyetem kapcsolatrendszerének erősítésére és nemzetközi láthatóságának növelésére fókuszál. Mi történt ezen a területen az elmúlt négy évben? Az SZTE kapu a világra? – kérdeztük az SZTE négy rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. szeptember 14.

tanevnyito_2018

A nemzeti hagyományok ápolásának jelentőségéről és az értelmiséggé válás összetettségéről is szó esett a hazai felsőoktatási intézmények 2018-2019. tanévét megnyitó, a Szegedi Tudományegyetemen rendezett ünnepségen. Az SZTE új rektora, a kormány két képviselője és Szeged polgármestere köszöntötte az elsőéves hallgatókat.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *