SZTE Info

Angol nyelvű nemzetközi tanulmányok mesterképzés az SZTE ÁJTK-n

A Szegedi Tudományegyetemen első alkalommal indít angol nyelvű nemzetközi tanulmányok mesterképzést Master in International Relations – Legal and Business Aspects (MIR-LBA) címmel. A kétéves képzésre az SZTE Állam- és Jogtudományi Karának Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézete (NRTI).

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Angol anyanyelvi oktatók részvételével 2014 szeptemberében indítja első évfolyamát a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézete (NRTI). A kétéves képzés során a hallgatók nemzetközi mesterképzés diplomát szerezhetnek.

Az érdeklődők számára 2014. február 6-án 14 órakor tartanak tájékoztatót a Dugonics tér 2. szám alatt a Frankofón Egyetemi Központban az SZTE ÁJTK-n folyó idegen nyelvű nemzetközi tanulmányok képzésekről, ahol a leendő hallgatók személyesen is találkozhatnak a képzés szervezőivel és oktatóival.

Bővebb információ a szak leírásáról: Master in International Relations.pdf

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *