SZTE Info

2014. június végén ismét nyitott sportszombat

Számtalan sportolási lehetőség várja az SZTE polgárait 2014. június 28-án, ugyanis a Szegedi Tudományegyetem Sportközpontja aznap megnyitja a kapuit a mozgás szerelmesei előtt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2014. június 28-án, szombaton 9 és 17 között az SZTE polgárai és családtagjai díjtalanul használhatják az SZTE Sportközpont Hattyas sori szabadtéri sportpályáit (kosár-, tenisz-, streetball-, focipályákat) és kondicionálótermét. Mindezek mellett változatos programok is várják aznap a mozogni vágyókat, amikbe bárki szabadon becsatlakozhat. Reggel 9 órától fittball órával kezdődik a nap az „A” sportteremben. A külső pályán 10 órától az airsoftosok, 14 órától a triálosok tartanak foglalkozásokat. A falmászóterem 10 és 12 óra között szakember segítségével kipróbálható.

 

További díjmentes sportszombati napok az év során: július 26., augusztus 30., szeptember 27., október 25., november 29. A sportközpontban szeretettel várnak minden sportolni vágyót.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *