SZTE Info

Gyógypedagógiai konferencia a SZAB-székházban

Harmadik alkalommal rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Gyógypedagógusképző Intézet a „Válaszok a gyógypedagógiai gyakorlat kihívásaira” szakmai konferenciáját 2014. május 15-én 10 és 15 óra között az MTA Szegedi Akadémiai Bizottság székházban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A szakmai tanácskozást 2014. május 15-én, csütörtökön 10 órakor Pukánszky Béla intézményvezető nyitja meg. A konferencia tematikája idén a diagnosztikus gyakorlat és a pedagógiai szakszolgálatok megújulásának kérdéseire épül. A hagyományok szerint a négy plenáris előadást követően a három szakiránynak (értelmileg akadályozottak pedagógiája, logopédia, tanulásban akadályozottak pedagógiája) megfelelő szekciókban zajlik a szakmai program.


A konferencián való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött a konferencia@jgypk.u-szeged.hu címen 2014. május 9-ig.


konf_progr2014-11konf_progr2014-2

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *