SZTE Info

Németország súlya az Európai Unióban

Németország súlya az Európai Unióban a címe az Integrációs Klub rendezvényének, amelyet az SZTE ÁJTK Kari Társalgójában (Szeged, Tisza Lajos krt. 54. III. emelet) tartanak 2014. március 13-án délután 5 órától.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A témáról a beszélgetést Szalai Anikó, az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Nemzetközi Jogi és Európa-jogi Tanszékének adjunktusa vezeti, előadó Georg Paul Hefty, a Frankfurter Allgemeine Zeitung korábbi politikai újságírója. Az előadás és a beszélgetés magyar nyelvű. A programra online lehet regisztrálni a www.u-szeged.hu/irsi/ed honlapon, az aktualitások menüpont alatt.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 19.

Kiemelt_rektori

Napjainkban a nemzetköziesítés a felsőoktatási fokozatváltás központi eleme. Ez az átfogó program a Szegedi Tudományegyetem kapcsolatrendszerének erősítésére és nemzetközi láthatóságának növelésére fókuszál. Mi történt ezen a területen az elmúlt négy évben? Az SZTE kapu a világra? – kérdeztük az SZTE négy rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. szeptember 14.

tanevnyito_2018

A nemzeti hagyományok ápolásának jelentőségéről és az értelmiséggé válás összetettségéről is szó esett a hazai felsőoktatási intézmények 2018-2019. tanévét megnyitó, a Szegedi Tudományegyetemen rendezett ünnepségen. Az SZTE új rektora, a kormány két képviselője és Szeged polgármestere köszöntötte az elsőéves hallgatókat.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *