SZTE Info

Vízilabda: kötelező győzelemre hajtva

Tavaszi első győzelmére készülve száll medencébe a Honvéd ellen a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabdacsapata 2014. március 8-án.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Dalmády Szandráék eddig nyeretlenek a tavaszi szezonban, épp ezért lenne fontos számukra, hogy megszerezzék végre első pontjaikat. Szoros meccsek után az elmúlt hétvégén kilencgólos zakóba szaladt bele a Tisza-parti egyesület, ami miatt fűti a lányokat a bizonyítási vágy. Az ősz folyamán idegenben már sikerült megverni a Honvédot, így hazai pályán szinte kötelező a győzelem. Hogy sikerül-e érvényesítenie a papírformát a hazai együttesnek az OB I/A aktuális fordulójában, kiderül SZUE-ban 17.30-tól.


Forrás: SZEGEDma.hu
SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 19.

Kiemelt_rektori

Napjainkban a nemzetköziesítés a felsőoktatási fokozatváltás központi eleme. Ez az átfogó program a Szegedi Tudományegyetem kapcsolatrendszerének erősítésére és nemzetközi láthatóságának növelésére fókuszál. Mi történt ezen a területen az elmúlt négy évben? Az SZTE kapu a világra? – kérdeztük az SZTE négy rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *