SZTE Info

A Playoffba jutott az SZTE Szedeák

Története során először jutott a férfi NB1-s kosárlabda bajnokság legjobb nyolc csapata közé a Naturtex-SZTE Szedeák. A szegedi kosarasok a középszakaszban elért harmadik helyezésükkel biztosították helyüket a rájátszásba.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Nikola Lazic edző vezetésével, valamint a Naturtex Kft. és a Szegedi Tudományegyetem hosszú időre nyúló partnerségével vágtak neki a 2014-2015-ös szezonnak a szegedi kosárlabdások. Az alapszakaszban a Szedeák a hetedik helyet szerezte meg, amivel bejutott a középszakasz „középházába”. Itt a harmadik hely megszerzésével biztosította a legjobb nyolc közé kerülést. A Szedeák Playoffba jutása mellett az is eldőlt, hogy a címvédő Szolnoki Olajjal játszik a legjobb négybe jutásért 2015. április 22-én Szolnokon.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *