SZTE Info

Konferencia a magyar és nyugat-balkáni együttműködés jegyében

A Tempus Közalapítvány a nyugat-balkáni országok felsőoktatási intézményei, valamint a magyar egyetemek számára 2015. március 10-11-én konferenciát rendez Szegeden.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„Regional Cooperation in Higher Education: Hungary and the Western Balkans” címmel a Tempus Közalapítvány az SZTE Rektori Hivatal (Szeged, Dugonics tér 13.) dísztermében rendez konferenciát 2015. március 10-én és 11-én.


A nyugat-balkáni és a magyar felsőoktatási együttműködés jelenének és jövőbeli lehetőségeinek, valamint az egyes országok sajátosságainak és elvárásainak bemutatása a célja a szegedi tanácskozásnak. A jó gyakorlatok felsorakoztatása a mobilitás és a projektjellegű együttműködésről segítséget nyújthat az európai uniós pályázati források sikeres felhasználásához, valamint bemutatkozási és partnerkeresési lehetőséget biztosít a régió felsőoktatási intézményei számára.


A konferencia programja itt érhető el: program


A konferencia nyelve angol, a részvétel ingyenes.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *