Bezár

Hírarchívum

Az SZTE GVK workshopot szervez

Az SZTE GVK workshopot szervez

2015. január 23.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaság- és Vállalkozásfejlesztési Központja (SZTE GVK) 2015. január 27-én kapcsolatépítési és tudásmegosztási céllal befektetői workshopot szervez.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Vállalkozni akarsz és szívesen bemutatnád elképzeléseidet befektetőknek? Fejlesztésedből világsikert szeretnél csinálni? Most indítottál egy startupot és tőkét keresel? Befektetői és üzleti visszajelzésre vársz projekteddel kapcsolatban? Akkor 2015. január 27-én 10 órától a Szent-Györgyi Albert Agorában a helyed, ahol Szegedi Tudományegyetem Gazdaság- és Vállalkozásfejlesztési Központja (SZTE GVK) kapcsolatépítési és tudásmegosztási céllal befektetői workshopot szervez.


Öt kiválasztott projektgazda, illetve vállalkozás mutatja be projektjét nyolc-nyolc percben a neves kockázati tőkésekből álló zsűri előtt. A zsűri az elhangzott prezentációkat követően kérdéseket tesz fel és visszajelzéseket ad a projektekről. A bemutatkozó projekteket az SZTE GVK munkatársai választják ki a jelentkezők közül és a kiválasztott csapatok előzetesen egy tréning keretében felkészítést kapnak, hogy hogyan kell hatékonyan „pitchelni”.


Várjuk a jelentkezéseket az alábbi címre: SZTE GVK gvk@rekt.szte.hu


A jelentkezés feltétele, hogy az alapítói csapatban vagy a tulajdonosok között legalább egy fő az SZTE hallgatója, doktorandusza, oktatója, kutatója vagy alkalmazottja legyen. Jelentkezni egy szöveges összefoglaló anyaggal vagy prezentációval lehet, amely lefedi legalább az alábbi témákat: a termék, technológia bemutatása (mi a probléma,amire válaszol, mi az újdonságtartalma, egyedisége, stb.); piaci lehetőségek (célpiac, mérete, versenytársak, stb.); a csapat bemutatása; jelenlegi státusz, eddigi eredmények, akcióterv; pénzügyi előrejelzés, befektetés igény.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek