Bezár

Hírarchívum

Alumnifogado_kiemelt_nagy

Alumni fogadóóra: személyes kapcsolat a munkáltatóval

Alumni fogadóóra: személyes kapcsolat a munkáltatóval

2015. március 22.
2 perc

A XX. SZTE Tavaszi Állásbörze újdonsága a 2014 tavaszán már sikerrel indult Alumni Óra továbbfejlesztett verziója: az Alumni Fogadóóra. A szegedi egyetem volt hallgatói 2015. március 31-én, munkaidő után személyes időpontra jöhetnek a nekik tetsző pozíciót hirdető cég képviselőihez, hogy egyeztessenek a további lehetőségekről.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Alma Materünk, a Szegedi Tudományegyetem egykori hallgatói 2015. március 31-én (kedden) a közvetlenül nekik szóló időszakban, vagyis 17 és 18 óra között találkozhatnak az egyes cégek képviselőivel a TIK Kiállítási terében. A korábbi alkalmaktól eltérően idén tavasszal az előzetes bejelentkezést igénylő Alumni Fogadóórára várják az érdeklődőket.

 


Állásajánlat első kézből


Az Alumni Fogadóórán az érdeklődők külön-külön, személyesen léphetnek kapcsolatba az egyes szervezetek, a cégek képviselőivel. A munkát keresők személyesen adhatják le önéletrajzukat, megismerkedhetnek a fogadóórát tartó cég állásajánlataival.

A megjelölt időtartam alatt a helyi, a régióbeli és az ország különböző pontjairól érkező cégek a munkatapasztalattal rendelkező volt SZTE-sekre specializálódnak, őket várják állásajánlataikkal és munkatársaikkal, akik fogadják kérdéseiket, önéletrajzaikat, tájékoztatják őket az aktuális lehetőségekről, a szervezet működéséről.



Öregdiákok a munkaerő-piacon


Az alább felsorolt cégek mellett az SZTE Alma Mater és az SZTE Karrier Iroda is várja az öregdiákokat érintő munkaerő-piaci és egyéb lehetőségek iránt érdeklődőket.

Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ, Kiállítási tér.

A Kiállítási teret az épületben az információs pulttól balra eső területen találják, megközelítéséhez tehát nem szükséges átmenni az SZTE Klebelsberg Könyvtár felé vezető kapun. Minderről a helyszínen található megállítótáblák is tájékoztatják majd a résztvevőket.

 


Munkáltatói lista


A 2015. március 31-i SZTE Állásbörzén Alumni Fogadóórát tartó cégek listája:


IBV Hungária Kft.

R&R Software Kft.

Trenkwalder Kft.

ELI Attosecond Light Pulse Source

Red Steed Group

Unilever Magyarország Kft.

Contitech Fluid Automotive Hungária Kft.

IB Controll Kft.

FLORIN COSMETICS

Budapest Bank

OTP Pénzügyi Pont Kft.

AB InBev Magyarország Kft.

 

Bővebb információ és bejelentkezés


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek