Bezár

Hírarchívum

Facebook_cover_plaket-2

Még lehet pályázni az Alma Mater díjra

Még lehet pályázni az Alma Mater díjra

2016. február 24.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Alma Mater pályázatot hirdet azon szervezetek részére, amelyek az SZTE-vel szoros tudományos és/vagy szakmai kapcsolatot ápolnak, támogatják céljainak megvalósítását és kiemelt foglalkoztatói a Szegeden végzett hallgatóknak. A pályázatokat 2016. március 7-ig lehet beadni.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

alma-mater_dij_9A Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete díját minden alkalommal olyan cég kapja, amely valamilyen formában kiemelten támogatja az Egyetemet illetve volt hallgatóit. Idén először az adott szervezetnél foglalkoztatott alumni mentorok száma is szerepel az értékelési szempontok között.

Az SZTE Alma Mater presztízsdíjra március 7-ig még lehet pályázni. Az alumni szervezet a díjat minden évben az országos SZTE Állásbörzén, ünnepélyes keretek között adja át. A nyertes jogosult az „SZTE Alma Mater díj 2016.” megjelölést használni vállalati megjelenéseiben, és – sok egyéb mellett - egy éven keresztül tagja az SZTE Alma Mater Tanácsadó Testületnek.

A pályázatokat háromfős bizottság értékeli, melynek tagjai: Prof. Dr. Martinek Tamás, SZTE közkapcsolati rektorhelyettes; Dr. Görög Márta, SZTE Alma Mater vezető és Bolgár Zsolt, az Universitas-Szeged Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Bővebb információ a pályázatról, a beadás módjáról és a kritériumokról itt olvasható.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek