SZTE Info

levendula

Levendula napok az SZTE Füvészkertben

Színes kulturális programokkal, koncertekkel, növénybemutatóval, kézműves termékekkel és gasztronómiai finomságokkal várják az érdeklődőket a harmadik szegedi Levendula Napokon. A 2016. július 2-3. közötti rendezvényen az SZTE-s kötődésű Fool Moon együttes is fellép.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


Minden a levenduláról szól 2016. július 2.-án és 3.-án a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében a III. Szegedi Levendula Napokon. Az SZTE Kulturális Iroda és az SZTE Füvészkert közös rendezvénye minden korosztály számára színvonalas és színes programokat kínál. A koncertek mellett meseszínház, fotókiállítás, ismeretterjesztő előadások és a Szegedi Egyetemi Színház zenés-verses játéka várja a Füvészkertbe látogatókat. Július 2-án, szombaton 16 óra 30 perctől a Szegedi Tudományegyetemhez több szálon is kötődő Fool Moon vokálegyüttes koncertezik.

 

Részletes program: III. Szegedi Levendula NapokSZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 19.

Kiemelt_rektori

Napjainkban a nemzetköziesítés a felsőoktatási fokozatváltás központi eleme. Ez az átfogó program a Szegedi Tudományegyetem kapcsolatrendszerének erősítésére és nemzetközi láthatóságának növelésére fókuszál. Mi történt ezen a területen az elmúlt négy évben? Az SZTE kapu a világra? – kérdeztük az SZTE négy rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. szeptember 14.

tanevnyito_2018

A nemzeti hagyományok ápolásának jelentőségéről és az értelmiséggé válás összetettségéről is szó esett a hazai felsőoktatási intézmények 2018-2019. tanévét megnyitó, a Szegedi Tudományegyetemen rendezett ünnepségen. Az SZTE új rektora, a kormány két képviselője és Szeged polgármestere köszöntötte az elsőéves hallgatókat.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *