Bezár

Hírarchívum

allasborze_jelentkezes

Kiállítók jelentkezését várják az SZTE Őszi Állásbörzére

Kiállítók jelentkezését várják az SZTE Őszi Állásbörzére

2017. augusztus 24.
1 perc

Elindult a jelentkezési időszak az SZTE Őszi Állásbörzére, melyre a Szegedi Tudományegyetem Karrier Irodája ismét várja kiállító partnereit. A regionális vállalkozások, országos cégek, munkaerő-közvetítők és tanácsadók 2017. szeptember 11-ig jelentkezhetnek a Dél-Alföld legnagyobb álláskeresési fórumára.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 2017. október 11-i SZTE Őszi Állásbörzén résztvevő cégek megismerkedhetnek a szegedi egyetem hallgatóival, friss diplomásaival, informálhatják őket álláslehetőségeikről, gyakornoki programjukról, nyitott pozícióikról. A jelentkezésről további információ itt.

 

A 2017-es álláskeresési fórum újdonsága az Állásbörze Kávészünet, mely a munkaerőpiac és az Egyetem közötti kapcsolatépítést segíti elő. A programon a kiállító cégek és az egyetemi karok képviselői személyesen is találkozhatnak, így azonnali lehetőségük nyílik a kapcsolatfelvételre és az együttműködési lehetőségek megismerésére. A közös munka kiterjedhet duális és kooperatív képzés indítására, szakmai gyakorlati helyek létrehozására, valamint a kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységre is. A programról további információ itt.

 

Az SZTE Karrier Iroda idén ősszel is ingyenes részvételi lehetőséget biztosít három helyi vállalkozásnak, akiket tevékenységük és az általuk kínált karrierlehetőségek érdemessé tesznek a rendezvényen való megjelenésre. A támogatás célja, hogy a szegedi hallgatók számára olyan érdekes és új vállalkozásokat mutassanak be, melyek motiválhatják és segíthetik őket szakmai tapasztalataik bővítésében. A felhívásra 2017. szeptember 6-ig olyan regionális székhellyel rendelkező vállalkozások pályázhatnak, amelyek legalább egy fő SZTE-n végzett munkatársat alkalmaznak és a foglalkoztatottak száma nem haladja meg a 30 főt. A részletes pályázati felhívás itt elérhető.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek