SZTE Info

Arany minősítésben részesült a SZESZ előadása

A Szegedi Egyetemi Színház társulata a Budapesten megrendezett Magyar Művek Szemléjén adta elő Pintér Béla darabját, a Démon Gyermekeit. A szakmai zsűri arany fokozatúra minősítette az előadást.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Egyetemi Színház (SZESZ) társulata a Budapesten megrendezett Magyar Művek Szemléjén járt. Az idei szemlét 2017. május 26-28. között rendezték a Patyolat Próbaüzem Kulturális Befogadótér tereiben. A SZESZ Pintér Béla darabjával, a Démon Gyermekeivel utazott a fesztiválra, így Budapesten először, de a szegedi, debreceni, pécsi, algyői, deszki vendégfellépéseket beleszámolva huszonkettedjére láthatta a közönség az előadást, amelyet előadást a Magyar Szín-játékos Szövetség szakmai zsűrije arany fokozatúra minősített.

szesz1


Részletes program, leírások az előadásról itt találhatók.SZTEinfó

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *