Bezár

Hírarchívum

Gyakornokokat keres az őszi szemeszter idejére az SZTE Közkapcsolati Igazgatóság

Gyakornokokat keres az őszi szemeszter idejére az SZTE Közkapcsolati Igazgatóság

2017. június 06.
1 perc

Az SZTE Közkapcsolati Igazgatóság gyakornokokat keres a 2017/2018-as tanév I. félévére, marketing, PR, rendezvényszervező, fotós-újságíró, webszerkesztő, ügyviteli gyakornok pozíciókra. A hallgatók 2 kreditet érő kurzusként vehetik fel a gyakornoki programot, amelynek során 120 órát kell teljesíteniük. 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Közkapcsolati Igazgatósága az őszi szemeszter idejére keres gyakornokokat az alábbi pozíciókra: PR- és rendezvényszervező gyakornok, rendezvényszervező a Szabadegyetem – Szeged rendezvénysorozat rendezésére, rendezvényszervező és marketing gyakornok, webszerkesztő gyakornok, újságíró-fotós gyakornok, ügyviteli gyakornok.

Az SZTE Közkapcsolati Igazgatóság gyakornokai a 2017/2018-as tanév I. félévében az igazgatóság tapasztalt munkatársainak mentorálásával dolgoznak. A gyakornoki programban 120 órát kell teljesíteniük részben rugalmas munkaidőben. A feladatok egy része távmunkában is végezhető.

A gyakornoki helyekre azok a hallgatók pályázhatnak, akik aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal és legalább 2 lezárt félévvel, vagy befejezett alapképzéssel. A gyakornoki program felvehető 2 kreditet érő kurzusként, szabadon választható tantárgyként, háromfokozatú minősítéssel.

 

A gyakornoki program célja, hogy az SZTE hallgatói szert tehessenek az elhelyezkedéshez egyre inkább szükséges készségekre, elméleti és gyakorlati tudásra, és munkatapasztalatot szerezhessenek. A hallgatók a sikeresen befejezett gyakornoki program végén referenciát kapnak.

 

Az egyes pozíciókról szóló felhívások az SZTE Karrier Iroda honlapján érhetők el. A hallgatók önéletrajzát és motivációs levelét 2017. június 28-áig várják a közkapcsolati igazgatóság munkatársai a felhívásban megadott e-mail címre.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek