Bezár

Hírarchívum

kiemelt_napszemuveg

Az SZTE hat karán hirdet felvételit keresztféléves képzéseire

Az SZTE hat karán hirdet felvételit keresztféléves képzéseire

2017. október 17.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem hat kara - a BTK, az ETSZK, a GTK, az MK, az MGK és a TTIK - hirdet keresztféléves mesterképzéseket, amelyekre 2017. november 15-ig lehet jelentkezni. A keresztféléves felvételivel kapcsolatos információk a www.u-szeged.hu/keresztfeleves oldalon olvashatóak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Nappali és levelező tagozaton, államilag finanszírozott és önköltséges formában mesterképzésekre hirdet keresztféléves felvételit a Szegedi Tudományegyetem 2017-ben. A hallgatók az SZTE hat karának 23 szakjára jelentkezhetnek november 15-ig.

 

2018 februárjában három - néprajz, gépészmérnök és vegyész – mesterszakon is indul új keresztféléves képzés Szegeden. Szintén újdonság, hogy a Mezőgazdasági Kar is hirdet mesterképzést, vidékfejlesztési agrármérnöki szakon. A magyar nyelvű mellett, angol nyelvű képzésre is várják a jelentkezőket: ők a Gazdaságtudományi Kar nemzetközi gazdaság és gazdálkodás szakján szerethetnek MA diplomát.

 

A Bölcsészettudományi Kar meghirdetett mesterképzései: filozófia, hungarológia, kommunikáció- és médiatudomány, néprajz, szlavisztika, vallástudomány. Az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar mesterképzésben meghirdetett szakja: szociálpolitika.

 

A Gazdaságtudományi Kar képzései: marketing, nemzetközi gazdaság és gazdálkodás (angol nyelven), pénzügy, vállalkozásfejlesztés mesterképzések. A Mérnöki Kar élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki, élelmiszermérnöki, gépészmérnöki és műszaki menedzser mesterképzéseket hirdet. A Természettudományi és Informatikai Kar fizikus, gazdaságinformatikus, info-bionika mérnöki, környezetmérnöki, mérnökinformatikus, programtervező informatikus és vegyész mesterképzésekre várja a hallgatókat.

 

A keresztféléves képzésekre jelentkezni elektronikusan a felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül lehet 2017. november 15-ig. A hitelesítés határideje: 2017. november 20., a ponthatárokat, felvételi eredményeket várhatóan 2018. január 24-én hirdetik ki. A Szegedi Tudományegyetem keresztféléves képzéseiről további információ az SZTE keresztféléves képzések oldalon olvasható.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek