Bezár

Hírarchívum

Állami kitüntetésben részesültek az SZTE polgárai

Állami kitüntetésben részesültek az SZTE polgárai

2018. augusztus 21.
1 perc

Állami kitüntetéseket adtak át Budapesten az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából. A Szegedi Tudományegyetem öt munkatársa is elismerésben részesült.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Állami kitüntetéseket adott át a Pesti Vigadó dísztermében Kásler Miklós az emberi erőforrások minisztere és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter augusztus 20-a, államalapító Szent István király ünnepe alkalmából.


Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetésben részesült Dr. Hatvani László Széchenyi-díjas matematikus, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Bolyai Intézet Analízis Tanszékének professor emeritusa. Magyar Érdemrend tisztikeresztje polgári tagozat kitüntetést kapott Dr. Martinek Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Orvosi Vegytani Intézet egyetemi tanára, korábbi közkapcsolati rektorhelyettes, és Dr. Pukánszky Béla, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Gyógypedagógus-képző Intézetének intézetvezető egyetemi tanára.


Pukanszky_Bela
Kitüntetést kapott Dr. Pukánszky Béla, az MTA doktora, az SZTE JGYPK Gyógypedagógus-képző Intézetének intézetvezető egyetemi tanára.


Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Dr. Törőcsikné Dr. Görög Márta, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Civilisztikai Tudományok Intézetének intézetvezető egyetemi tanára és Dr. Varga Csaba, a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar általános és gazdasági dékánhelyettese, az Élettani, Szervezettani és Idegtudományi Tanszék tanszékvezető egyetemi docense.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek