Bezár

Hírarchívum

KIR_MIR

Környezetirányítási rendszer belső auditor képzést hirdet a Mérnöki Kar

Környezetirányítási rendszer belső auditor képzést hirdet a Mérnöki Kar

2018. január 22.
1 perc

Az SZTE Mérnöki Kara a Konformitás Tanúsító Kft-vel közösen környezetirányítási rendszer belső auditor képzést hirdet azon hallgatóknak, akik érdeklődnek a környezetvédelem és a környezetirányítás iránt. A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az ISO 14001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő környezetirányítási rendszert.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Egyebek mellett az ISO 14001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő környezetirányítási rendszer (KIR) működtetését, felülvizsgálatát, környezeti tervezés módszereit tanulhatják meg azok, akik jelentkeznek az SZTE Mérnöki Kar által meghirdetett környezetirányítási rendszer belső auditor képzésre. A képzést elsősorban a Mérnöki Kar, valamint a Természettudományi és Informatikai Kar végzős hallgatóinak ajánlják, akik a vállalatirányítási rendszerek iránt elkötelezettek, úgy érzik, hogy további eredményes munkájukat elősegíti a belső auditori végzettség is. A képzésen részt vevők sikeres vizsga esetén igazolást kapnak a képzés elvégzéséről.


A képzés költsége SZTE hallgatóknak, dolgozóknak és frissen végzett hallgatóknak: 20.000, Ft + ÁFA/fő, az idegen nyelvű bizonyítvány díja: bruttó- 1500 Ft/ nyelv. Nem SZTE-s jelentkezőknek 30.000, Ft + ÁFA/fő, az idegen nyelvű bizonyítvány díja: bruttó- 2000 Ft/ nyelv.


A képzés tervezett időpontja: 2018. február 16. (péntek) és február 17. (szombat).

A képzést Kirizs Tibor vezető auditor tartja.

A képzés helye: 6724 Szeged, Mars tér 7., kiselőadó


Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lappal Lehotainé Szabó Andreánál az SZTE Mérnöki Kar Tanulmányi Osztályán (6724 Szeged, Mars tér 7.) vagy a lehotai@mk.u-szeged.hu címen lehet.


A részletes pályázati kiírás itt letölthető.


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek