Bezár

Hírarchívum

ugorjbehozzank_TTIK

"Ugorj be hozzánk egy órára!"- program középiskolásoknak

"Ugorj be hozzánk egy órára!"- program középiskolásoknak

2019. április 10.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara (TTIK) szeretné közelebb hozni, még érdekesebbé tenni a természettudományokat a középiskolás diákok számára, ezért 2019. május 6-20. között meghirdeti az „Ugorj be hozzánk egy órára!” című rendezvényét, az SZTE Oktatási Igazgatóságának és az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóságának támogatásával.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Érdekes kísérletekkel, kiállításokkal, laborbemutatókkal készül a TTIK minden intézete a természettudományok iránt érdeklődő diákok fogadására.


Olyan középiskolai csoportok, osztályok jelentkezését várják, akik szívesen töltenének el egy órát az egyetemen; akik örömmel merülnek el egy-egy tudományterület szépségeiben. A rövid, élvezetes és élményszerű programok időpontjait kifejezetten az írásbeli érettségi vizsgák idejére, azaz 2019. május 6-20. közötti időszakra szervezték, gondolván azokra, akik az osztálykirándulásukat erre az időszakra tervezték; illetve az alsóbb évfolyamos diákokra, akiket az érettségi vizsgák idején így egy kellemes és hasznos programmal várnak.


Hozza el iskolájának diákjait, segítve őket ezzel is a későbbi pályaválasztásban!

 

Minden program ingyenes, de tekintve, hogy a laborok befogadóképessége korlátozott, ezért kérjük, hogy előzetesen mindenképp egyeztessenek az intézetek kapcsolattartóival az időpontot és a létszámot illetően!


További információ itt. A részletes program letölthető PDF formátumban is.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek