Bezár

Hírarchívum

bagolyposta-BTK

Bagolyposta-cset segíti a felvételizőket a szegedi bölcsészkaron

Bagolyposta-cset segíti a felvételizőket a szegedi bölcsészkaron

2019. február 04.
1 perc

A decemberi és januári, rendkívül sikeres kari nyílt nap után most a cset pörög az SZTE BTK Bagolyposta Facebook-oldalán: a Bölcsészkar idén már másodszor próbálja megkönnyíteni a karról tájékozódó középiskolások eligazodását és jelentkezéssel kapcsolatos döntését.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Bagolyposta-cset válaszadója nem chatbot – mint Berci, az SZTE új „képviselője” –, hanem a kar Tanulmányi Osztályának dolgozói, akik hétfőtől péntekig reggel 8 és délután 4 óra között azonnal, a később érkező levelekre válaszolva másnap látják el az érdeklődőket pontos információkkal, megfelelő tanácsokkal. A tavaly indított, kifejezetten a felvételizőknek készülő Bagolyposta Facebook-oldalt nemcsak ezért érdemes követni: folyamatosan frissül a szegedi bölcsészképzéshez kapcsolódó hírekkel, ösztöndíj-lehetőségekkel, az alapszakokat bemutató videókkal és ajánlókkal, szakleírásokkal, valamint bárki számára érdekes programajánlatokkal.


A Kar ezen kívül önálló oldalra gyűjtötte össze a felvételivel kapcsolatos információkat. elérhetőségét.

A toborzókampány finisében új, a BTK-ra invitáló filmek is kerülnek még a korábban bemutatottak mellé. Már most szólunk: érdemes lesz megnézni őket

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek