Bezár

Hírarchívum

Jelentkezz a Tehetség-HÍD Programra!

Jelentkezz a Tehetség-HÍD Programra!

2019. február 19.
1 perc

A Szegedi Tehetség-HÍD Program már évek óta áll a középiskolai-egyetemi tehetséggondozás szolgálatában. Célja a középiskolás tehetségek felkarolása: a legjobb pályázóknak nyári tábort, mentori támogatást, szakkollégiumi tagságot vagy akár egyszeri egyetemkezdési támogatást biztosít.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Tehetség-HÍD Programot az Szegedi Tudományegyetem Eötvös Loránd Kollégiuma koordinálja. Az 1931-ben alapított kollégium a legkomolyabb tradíciókkal rendelkező vidéki szakkollégium Magyarországon. Karközi szakkollégium, így bármely szakos hallgató tagja lehet, számukra belső szakmai képzést, külön kollégiumi ösztöndíjakat, gazdag kulturális és közösségi életet ad.


hid_tabor_2019


A Programra az ország bármely pontjáról várják mindazon végzős középiskolás diákok jelentkezését, akik amellett, hogy korábbi tanulmányaik alatt is kitűntek tehetségükkel és lelkesedésükkel, a Szegedi tudományegyetemen kívánják folytatni tanulmányaikat. A kiemelkedő pályázókat egy ötnapos nyári táborba invitálják 2019. július 8. és 12. között. A táborlakók közül a legjobbaknak egyszeri egyetemkezdési támogatást vagy szakkollégiumi tagságot adományoznak, hogy a szakkollégium berkein keresztül továbbra is kibontakoztathassák tehetségüket.

A pályázat leadási határideje: 2019. június 3.

A pályázatokat elektronikus formában várják a tehetseghid@eotvos.u-szeged.hu email címre.

További információ a Program Facebook-oldalán, az alábbi e-mail címen kérhető és a kollégium weboldalán.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek