Bezár

Hírarchívum

kiemelt_educatio_2019

Az SZTE idén is ott lesz az Educatio kiállításon

Az SZTE idén is ott lesz az Educatio kiállításon

2019. január 08.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem összes kara és Tanárképző Központja is képviselteti magát a 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amelyet 2019. január 10-12. között rendeznek Budapesten. A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjén keresd az SZTE standját, ahol első kézből kapsz választ az SZTE-vel kapcsolatos kérdéseidre, és ingyenes pályaorientációs tanácsadáson vehetsz részt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem – mint a QS World University Rankings szerint Magyarország legjobb egyeteme – minden évben részt vesz az Educatio oktatási kiállításon. Az SZTE képviselői a Hungexpo Budapesti Vásárközpont "A" csarnokában, a CF03-as standnál várnak, hogy első kézből kapj választ továbbtanulással kapcsolatos kérdéseidre. A szegedi egyetem 12 kara és Tanárképző Központja a képzések széles skáláját kínálja: az agrár és bölcsészettudományi területektől kezdve a gazdasági, informatikai, jogi, pedagógusképzési, sport, műszaki és művészeti területeken át egészen az orvos és egészségtudományi, valamint a társadalom és a természettudományi területekig.


Ha ellátogatsz az SZTE standjához, a képzések, a kutatási és tudományos tevékenység mellett mindent megtudhatsz a pezsgő szegedi diákéletről, a kollégiumokról, a tehetséggondozási programokról, az idegennyelvű képzésekről, a szociális juttatásokról, a kulturális és sportolási lehetőségekről. Az SZTE Karrier Iroda munkatársa ingyenes pályaorientációs tanácsadással vár. Az egyetem hallgatói pedig örömmel osztják meg személyes tapasztalataikat akár a tanulmányaikról, akár a hallgatói életről, akár a diplomát követő jövőképről legyen szó.


Látogass el Te is az SZTE standjához, ahol kézhez veheted az egyetem 2019/2020-as tanévre szóló felvételi kiadványát, a legaktívabbak pedig SZTE-s ajándékokkal gazdagodhatnak.


Emellett megnézheted az SZTE beiskolázás jegyében készült filmjét is. Arról pedig hogy miért érdemes Szegeden tanulni, hogyan zajlik a jelentkezés és a pontszámítás, az SZTE felvételi oldalán találsz hasznos információkat.


ACULATI_ELEMinfoblokk_kedv_final_CMYK__ESZAAz Educatio kiállításon való részvétel az EFOP-3.4.4-16-2017-00015 számú „A Szegedi Tudományegyetem készségfejlesztő és kommunikációs programjainak megvalósítása a felsőoktatásba való bekerülés előmozdítására és az MTMI szakok népszerűsítésére” című pályázat keretein belül valósul meg.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek