Bezár

Hírarchívum

dudasnatalia_agrofoto

TTIK-s hallgató az Agrofotó pályázat fődíjasa

TTIK-s hallgató az Agrofotó pályázat fődíjasa

2019. június 25.
2 perc

Dudás Natália, az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar elsőéves molekuláris bionika szakos hallgatója nyerte a 2019. évi Agrofotó pályázat fődíját.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A kiírt pályázatra 2018 decemberétől 2019 áprilisáig lehetett beküldeni a mezőgazdasággal kapcsolatos fotókat. A felhívásra hét kategóriában több száz fotó érkezett, a díjkiosztót 2019. május 24-én tarották Mezőfalván.


dudasnatalia_agrofoto2


– A művészet iránti szeretetem, mondhatni már kisgyermek koromban elkezdődött. Több művészeti ágat is kipróbáltam már eddigi életem során, de legsikeresebbnek mégis a fotózás bizonyult. Szinte bármilyen témában szívesen kipróbálom magam, de talán a természet és a portréfotózás áll hozzám a legközelebb. Kezdetben még csak azért jelentkeztem különböző fotópályázatokra, mert szerettem volna visszajelzést kapni fotóimról, viszont később az apróbb sikerek és az építő jellegű kritikák egy újabb löketet adtak ahhoz, hogy ezt tovább folytassam, és egyre jobb legyek benne – fogalmazott Dudás Natália.


dudasnatalia_agrofoto3


Az Agrotrend Csoport által kiírt 2019-es Agrofotó pályázatra növényvédelem kategóriában pályáztam ’’Fagyott hangulat” címet viselő képemmel, amivel a fődíjat, egy DJI drónt vihettem el. A pályázaton való sikeremet tulajdonképpen egy spontán, megismételhetetlen pillanatnak a megörökítésével értem el. A kép a saját gyümölcsöskertünkben készült egy őszibarackfáról, amit öntözésessel próbáltunk megóvni a fagy ellen. Mondhatni jókor voltam jó helyen, és bármennyire is abszurd, de mégis a fagy hozta meg nekem a „gyümölcsöt” – tette hozzá.


Bővebb információ a versenyről itt érhető el.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek