SZTE Info

Tudományegyetem a Telin TV-ben

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Május 3-án új adással jelentkezik a Tudományegyetem című egyetemi magazin a Telin Televízióban. Az este fél nyolckor kezdődő fél órában a szerkesztő, Szabó Péter az Egyetemi Tavasz programjaiból válogat. Lesz sporty nap és Cobe Kupa, Tóthék a Pinceszínházban, Könyvtári éjszakai nosztalgia és egy különleges hangulatú kiállítás. Tehát: csütörtök este fél nyolctól Tudományegyetem a Telin TV-én. Aki a műsorba válogatott programok valamelyikén megjelent, akár magát is láthatja a felvételeken.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 19.

Kiemelt_rektori

Napjainkban a nemzetköziesítés a felsőoktatási fokozatváltás központi eleme. Ez az átfogó program a Szegedi Tudományegyetem kapcsolatrendszerének erősítésére és nemzetközi láthatóságának növelésére fókuszál. Mi történt ezen a területen az elmúlt négy évben? Az SZTE kapu a világra? – kérdeztük az SZTE négy rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *