SZTE Info

allaskeresesre_felkeszito_napok_kiemelt

Az SZTE álláskeresésre felkészítő napokat tart hallgatóinak

A Szegedi Tudományegyetem nemcsak a tanulás folyamatában segíti hallgatóit, hanem a diplomamunka utáni elhelyezkedésben is támogatást nyújt. Az Őszi Álláskeresésre Felkészítő Napokat október 9-15. között a TIK-ben tartják.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Mi segíthet egy pályakezdőnek a „munkafronton”? Kiderül azon az egy hetes felkészítő programon, amelyen 2012. október 9-15. között vehetnek részt a Szegedi Tudományegyetem hallgatói. A fiatalok az SZTE TIK épületében (Szeged, Ady tér 10.) minden olyan trükköt elleshetnek, minden olyan kompetenciát elsajátíthatnak, ami a szakemberek szerint segítheti a pályakezdők munkába állását. A résztvevőket HR szakemberek tájékoztatják a munkavállalás folyamatáról, így beleláthatnak a toborzási, kiválasztási folyamatokba, illetve megismerhetik a munkaadók elvárásait, szempontjait, mely alapján végül kiválasztják az állásra legmegfelelőbbnek tartott személyt. Az Őszi Álláskeresés Felkészítő Napokon bemutatkoznak olyan szervezetek, amelyek széleskörű tájékoztatást nyújtanak a külföldi munkalehetőségekről. A program közös eszmecserével zárul. Az eseményen jelentkezés alapján lehet részt venni, a jelentkezés határideje: október 4. További információ az alábbi linken található:

http://www.sztekarrier.hu/hu/rendezvenyek/szte_oszi_felkeszito_napok

A programról bővebben itt olvashatnak

felkeszito_napok

oszi_felkeszito_napok_es_allasborze_2012

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *