SZTE Info

Kedvezményes másolás a TIK Fénymásolóban!

Mint korábbi írásunkban beszámoltunk róla, megszűnt a Klebelsberg-könyvtárban a chipes diákigazolvánnyal való fizetési lehetőség, ez vonatkozik a fénymásolás árának kiegyenlítésére is. Ettől függetlenül természetesen lehet fénymásolni a könyvtárban, ráadásul szeptemberben különleges kedvezménnyel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A diákigazolvány helyett immár készpénzzel fénymásolhatnak a hallgatók. Erre a célra létrehoztak egy önkiszolgáló fénymásoló szalont az első emeleti számítógépes kabinet végén. A szalon jelenleg minden nap 9 és 17 óra között tart nyitva. Különösen jó hír, hogy az új helyen szeptemberben óriási kedvezménnyel, oldalanként 5 forintért lehet A/4-ben és fekete-fehérben fénymásolni vagy nyomtatni.

SZTEPress

5ft_plakat_akcio

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 19.

Kiemelt_rektori

Napjainkban a nemzetköziesítés a felsőoktatási fokozatváltás központi eleme. Ez az átfogó program a Szegedi Tudományegyetem kapcsolatrendszerének erősítésére és nemzetközi láthatóságának növelésére fókuszál. Mi történt ezen a területen az elmúlt négy évben? Az SZTE kapu a világra? – kérdeztük az SZTE négy rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *