SZTE Info

A lengyel külpolitikáról rendeznek workshopot az SZTE-n

Roman Kowalskival, Lengyelország budapesti nagykövetével is eszmét cserélhetnek a Szegedi Tudományegyetem nemzetközi tanulmányok és politológia szakos hallgatói.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet „A visegrádi országok külkapcsolatai” című kurzus keretében workshopot rendez a lengyel külpolitika aktuális kérdéseiről. Az április 16-án (kedden) 16 órakor kezdődő esemény keretében a kurzuson részt vevő hallgatók mutatják be Lengyelország és az Európai Unió, a NATO vagy éppen Oroszország kapcsolatát. Az elhangzott előadásokra Roman Kowalski, a Lengyel Köztársaság budapesti nagykövete reflektál. A program helyszíne az SZTE ÁJTK Kari Társalgója (Szeged, Tisza Lajos krt. 54. III. emelet).

 

A fórum minden nemzetközi tanulmányok és politológia szakos hallgató számára nyitott. A kurzus meghirdetését és a hozzá kapcsolódó programok megvalósítását a Nemzetközi Visegrádi Alap támogatja.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *