SZTE Info

Minőségi tanúsítványt szerzett a Klebelsberg-könyvtár

A Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg Kuno Könyvtára 2012 végén sikeresen befejezte a könyvtár minőségbiztosításával kapcsolatos munkákat, és maradéktalanul megfelelt a követelményeknek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 2012. december 13-án kelt tanúsítvány szerint a Klebelsberg-könyvtár „könyvtári tevékenység” területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.

 

A szabvány – általános megfogalmazás szerint – nyolc alapelvre koncentrál a minőségi célok, a „vevői” elégedettség és a folyamatos javítás eléréséhez. Ezek között olyan követelmények szerepelnek, mint például a „vevőorientált” szervezet, a dolgozók bevonása (hogy a képességeiket a szervezet érdekében kibontakoztathassák), a rendszerszemléletű irányítás vagy a tevékenység folyamatos javítása.

 

A tanúsítvány 2015 decemberéig érvényes.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *