SZTE Info

Szemétszedési akció az SZTE gyermekklinikánál

A Föld Napja alkalmából szemétszedési akciót hirdet április 22-ére az Amway One by One – Egyenként a gyermekekért kampány keretében az Amway Hungária. Az akcióhoz önkéntesek segítségét is várják.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az Amway 2013-ban ünnepli az Amway One by One – Egyenként a gyermekekért kampány tizedik évfordulóját, amely világszerte próbálja jobbá tenni a gyermekek életét. 2003 óta tízmillió gyermeknek sikerült segíteniük, a vállalat önkéntesei összesen 2,7 millió munkaórát áldoztak erre a nemes célra a világ minden táján. Idén a Föld Napján megrendezett szemétgyűjtési akcióval szeretnének hozzájárulni a további sikerekhez. Budapesten kívül Pécsett, Szegeden és Debrecenben elsősorban gyermekkórházak környékét tisztítják meg az Amway Hungária kollégái és segítőik április 22-én (hétfőn) délelőtt 11 órától.

 

Szegeden az SZTE ÁOK Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ (6700 Szeged, Korányi fasor 14-15.) környékét teszik rendbe a résztvevők. Az akcióhoz előzetes regisztráció után lehet csatlakozni. Az érdeklődők részvételi szándékukat április 19-ig Varga Viktóriánál jelezhetik a következő elérhetőségek valamelyikén: varga@livepr.hu vagy +36-70-223-0421.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *