SZTE Info

Tavaszi Hárfa Napok ZMK-s hallgatókkal a múzeumban

Ifjú hárfaművészek kamarahangversenyét hallhatják az érdeklődők május 26-án, vasárnap 17 órától a szegedi Móra Ferenc Múzeumban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A koncertsorozat első előadását májusban tartották. Akkor Markovich Mónika és Bolgár Dániel bűvölte el muzsikájával a közönséget. Május 26-án a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának két hallgatója is szerepel a koncerten: Király Orsolya és Márton Zsuzsanna. Mindketten az előadó-művészet alapszak klasszikus hárfa szakirányán folytatják tanulmányaikat.

 

Június 2-án, vasárnap pedig „Spanyol variációk” fantázianéven Razvaljajeva Anasztázia és Környei Miklós hárfa-gitár kamaraestjét hallhatja a közönség. Jegyek a Móra Ferenc Múzeum pénztárában válthatók.

 

További információ: www.springharpdays.yolasite.com

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *