SZTE Info

Újra lehet pályázni a Campus Hungary ösztöndíjakra

Megjelent a Balassi Intézet által kiírt Campus Hungary program legújabb ösztöndíjas felhívása, 2013. május 30-ig lehet pályázni.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A hallgatók féléves részképzésre, szakmai gyakorlatra, rövid és csoportos tanulmányútra, a konvergenciarégiókban található felsőoktatási intézmények oktatói rövid és hosszú tanulmányútra, az adminisztratív munkatársak rövid és csoportos tanulmányútra pályázhatnak.

 

Az elektronikus pályázati rendszerbe előreláthatólag jövő hét végétől lehet feltölteni a dokumentumokat. A pályázóknak azonban érdemes már most elkezdeni a szükséges dokumentumok beszerzését.

 

A pályázati felhívás elérhető a Balassi Intézet honlapján:

www.campushungary.hu<http://www.campushungary.hu>

 

Az SZTE Nemzetközi Mobilitási Iroda honlapján:

http://www2.u-szeged.hu/kulugy/

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *